Close
Menu

Wij zijn voor de periode augustus/september 2018 voor minimaal 20 weken op zoek naar een HR Stagiair voor op het Heras hoofdkantoor in Oirschot. In deze stage krijg je de mogelijkheid om in de breedte en diepte kennis en ervaring op te doen in het HR werkveld. Je werkt nauw samen met 2 HR Medewerkers, die jij ondersteunt bij de uitvoering van diverse HR taken. 

vacature

Functieprofiel Stagiair HR

De stage

Gedurende jouw stage zal je hele diverse administratieve werkzaamheden verrichten op het gebied van HR. Hierbij kan je onder andere denken aan het bijhouden van de ziek- en herstelmeldingen, het verwerken van mutaties in het personeelssysteem (Afas), het opmaken van (leer-)arbeidsovereenkomsten, het uitzoeken en beantwoorden van HR-vraagstukken, het verwerken van de post en nog veel meer! Daarnaast vragen wij je om jouw kennis in te zetten om de huidige werkprocessen beter vorm te geven. Uiteraard is er ook tijd voor het maken van schoolopdrachten en waar nodig ondersteunen wij jou daarin met plezier.

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met de volgende achtergrond:

  • MBO-opleiding richting HR.
  • Minimaal 5 maanden beschikbaar voor een stage. 
  • Je bent sociaal en servicegericht.
  • Je bent nauwkeurig, zeer stressbestendig, communicatief en administratief sterk en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.
  • Je bent enthousiast en je kan goed zelfstandig kan werken.
  • Je weet initiatief te tonen en je hebt gevoel voor humor.

Wij bieden:

Veel ruimte om een eigen invulling te geven aan je stageperiode. Hierdoor zijn er volop mogelijkheden om met alle vlakken van HR in aanraking te komen en verdieping te vinden in de onderdelen die jou aanspreken. Natuurlijk ontvang je bij ons ook een leuke stagevergoeding.

Interesse?

Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier. Vragen? Bel dan met onze recruitmentafdeling 088 5678 365.

Solliciteren

 

Over ons

Heras is met ruim 1.100 medewerkers actief in 12 landen op het gebied van veiligheid en beveiliging. We ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden perimeter protection oplossingen voor bedrijven in verschillende sectoren. Bij Heras werken we samen om erkend te worden als autoriteit op het gebied van bescherming en beveiliging van leefomgevingen en terreinen in Europa met onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. Heras biedt jou de mogelijkheid om onderdeel te worden van een high-tech internationale organisatie, met een open en informele werksfeer waarin het delen van ideeën, het nemen van initiatief en het behalen van resultaat aangemoedigd en beloond wordt. Zo haal je het beste uit jezelf én uit Heras.
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.