Close
Menu

Ben jij communicatief vaardig, heb je commercieel inzicht en ga jij altijd voor het beste resultaat? Is het jou op het lijf geschreven om bestaande klantrelaties te onderhouden en leads te genereren? Als Commercieel Medewerker Binnendienst Service kun jij deze ervaring in praktijk brengen en jezelf verder ontwikkelen!

Heras commericeel medewerker service oirschot

Kom jij ons team versterken als Commercieel Medewerker Binnendienst Service? 

Voor de afdeling Service zoeken wij een Commercieel Medewerker Binnendienst Service. Binnen ons commerciële team ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van servicecontracten en schadereparaties. Je maakt onderdeel uit van een deskundig team. Samen met het team zorg je voor betrouwbare oplossingen. Je bent betrokken en gaat voor optimale dienstverlening.
Daarnaast bewaak je de goede samenwerking en relatie met onze opdrachtgevers. Hiervoor dien je goed in staat te zijn om je te verplaatsen in de situatie van de klant en hun bedrijfsvoering te begrijpen. De afdeling Service is dynamisch uitdagend en biedt ruimte voor creativiteit, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Heras zoekt een praktische doorzetter die in staat is om overzicht te houden en vooruit te denken.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Commercieel Medewerker Binnendienst Service zijn:

Onderhouden en uitbouwen van accounts
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega die op basis van vastgestelde doelstellingen resultaat weet te boeken.
Je bent een teamplayer die pro-actief en zelfstandig klanten te woord staat, offertes uitbrengt en deze om weet te zetten tot servicecontracten en reparatieorders. Je hebt een sterk commercieel inzicht en ondersteunt de Accountmanager bij het genereren en opvolgen van leads en bij het inplannen van afspraken. Jij bent een vanzelfsprekend aanspreekpunt voor onze klanten.

Vaardigheden en kennis
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een flexibele, ondernemende en bovenal proactieve instelling. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands zowel mondeling als schriftelijk. De beheersing van de Engelse taal is een grote pré. Voor deze functie gaat onze voorkeur uit naar een fulltime medewerk(st)er.

Wij bieden
Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid in een levendige organisatie. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Heras kenmerkt zich door een open, informele cultuur en korte communicatielijnen. Je werkt in een prettige en professionele omgeving waarbij de mogelijkheid tot het ontwikkelen en uitvoeren van eigen initiatieven een belangrijke plaats innemen. Je werkt in teamverband waarbij zelfstandigheid en het nemen van verantwoordelijkheid kenmerkend zijn voor de Heras-cultuur. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere deelname aan pensioenregeling PME, 27 vakantiedagen, 13 roostervrije dagen en collectieve (zorg-) verzekeringen.

Interesse?
Ben jij de Commercieel Medewerker Binnendienst Service waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan via onderstaande sollicitatiebutton! Voor meer informatie over de functie kun je bellen met de Recruitmentafdeling van Heras op telefoonnummer 088-5678365.

Solliciteren

 

Over ons

Van hekwerkleverancier tot toonaangevend bedrijf in perimeter protection
Heras, opgericht in 1952, heeft zich ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken en poorten, naar een vooraanstaande Europese totaalleverancier van perimeter protection oplossingen. Wij zijn actief in 6 landen en hebben meer dan 1200 hoogopgeleide experts in dienst. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie.

about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.