Close
Menu

Ben jij goed in plannen, het bewaken van overzicht en ben jij graag in contact met verschillende afdelingen? Ben jij daarnaast analytisch en kun jij werken volgens LEAN? Dan ben jij de Distributieplanner waar Heras naar op zoek is!

Distributieplanner Heras

Kom jij ons team in Oirschot versterken als Distributieplanner?

Als Distributieplanner ben jij deskundig in jouw vakgebied en ben je betrokken bij een optimale organisatie en planning van alle (inter)nationale en bijzondere transporten ten behoeve van een tijdige en juiste levering aan de klant tegen zo laag mogelijke kosten. Het is belangrijk dat de klant een betrouwbare dienst geleverd krijgt.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van een Distributieplanner zijn:
Planning en transport
Je bepaalt de optimale rittenplanning van trailers tegen zo laag mogelijke kosten door vrachten te combineren of eventueel uit te stellen zodat deze gecombineerd kunnen worden. Je organiseert de inkopen van de benodigde (grensoverschrijdende) vervoersdiensten. Je stemt rittenplanning en transporten af, stelt de vervoersopdracht op en indien nodig vul je benodigde informatie aan. Tevens begeleid je de overdracht van materialen en documenten aan de vervoerder en doe je de factuurafhandeling van de gereden transporten.

Projecten
Als deelnemer en trekker van projecten ben je resultaatgericht. Verbetertrajecten in de logistiek zijn op je lijf geschreven.

Vaardigheden en kennis
Je komt in aanmerking voor deze functie als je beschikt over minimaal een MBO diploma, Daarnaast heb jij een goede beheersing van de Engelse taal. Spreek jij ook Duits? Dat is een groot voordeel! Ruimtelijk inzicht en analytisch vermogen zijn competenties waar jij je in herkent.

Ons aanbod aan jou
Je wordt onderdeel van een team van experts. We bieden een prettige en uitdagende werksfeer. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Is deze baan als Distributieplanner jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Heb je vragen? Bel dan met onze recruitmentafdeling 088 5678 365.

Solliciteren

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.