Close
Menu

Heras ontwikkelt, verkoopt, installeert en onderhoudt totaaloplossingen voor buitenbeveiliging. Met een buitengewoon team van enthousiaste vakmensen staan wij dag in dag uit klaar voor de zakelijke klant.

Heras hanteert een unieke beveiligingsfilosofie waardoor klanten kunnen vertrouwen op de optimale aanpak voor elke specifieke situatie. Dit resulteert in hoge effectiviteit van de buitenbeveiliging tegen de laagst mogelijke investering. Met fysieke barrières, zoals hekken en poorten. Maar ook met geïntegreerde elektronische oplossingen, als camera- en detectiesystemen, tourniquets, slagbomen en toegangscontrole-systemen. Niet voor niets zijn wij dé buitenbeveiligingsspecialist.

Medewerker Contracten Heras webiste

Ben jij de Medewerker Contracten waar wij naar op zoek zijn?

Voor onze afdeling Service in Oirschot zijn we op zoek naar een fulltime buitengewone:

Medewerker Contracten (m/v)

De functie
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven Medewerker Contract Afdeling die samen met het team het eerste contact met onze klanten heeft en hen op professionele en resultaatgerichte wijze verder helpt. Iemand met een flexibele en klantgerichte instelling die goed weet goed om te gaan met werkdruk en in samenwerking met het team een buitengewone prestatie neerzet.

De taken
• Verwerken en beheren van binnengekomen opdrachten in het systeem en het communiceren hiervan aan collega’s en derden
• Beoordelen van het uitgevoerde onderhoud, contact met klant opnemen voor advies
• Verzorgen van rapportages nav storingen/ onderhoud
• Verzorgen van jaarplanningen en aanmeldingen bij specifieke procedures
• Factureren van het uitgevoerde onderhoud, opvolging van evt. disputen
• Inkooporders verzorgen tbv derden

 Jouw talenten
• MBO-diploma en/of -niveau met een opleiding en/of ervaring in deze richting
• Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, bekend met het werken in een dynamische en commerciële service-omgeving
• Een servicegerichte en commerciële instelling 
• Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
• Stressbestendig, prioriteiten kunnen stellen en kunnen behouden van overzicht
• Ervaring met het werken met een ERP-systeem (SAP)
• Enthousiast, gedreven, innovatief en creatief
• Goede beheersing van de Nederlandse taal
• Geen 8- tot 5-mentaliteit

Competenties: klant- en servicegericht, commercieel, resultaatgericht, communicatie, nauwkeurig, samenwerken.

Wij bieden
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Heras kenmerkt zich door een open, informele cultuur en korte communicatielijnen. Je werkt in een prettige en professionele omgeving waarbij de mogelijkheid tot het ontwikkelen en uitvoeren van eigen initiatieven een belangrijke plaats inneemt.

Interesse?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Anke Prinssen, Teamleider Contracten a.i., bereikbaar op telefoonnummer 0499-551618.
Jouw sollicitatiebrief met uitgebreide CV stuur je naar Jeroen de Laat, corporate recruiter, door via de website te solliciteren.

Solliciteren

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.