Close
Menu

Heb jij een commerciële achtergrond, goede leidinggevende vaardigheden en een resultaatgerichte instelling? Wil jij tot de top van Nederland behoren als het gaat om beveiligingsoplossingen voor terreinen? Op onze locatie Ridderkerk zoeken wij een Teamleider Commerciële Binnendienst!

vacature banner teamleider commerciele binnendienst

Kom jij ons team versterken als Teamleider Commerciële Binnendienst? 

De functie

Leidinggeven
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven Teamleider Commerciële Binnendienst die op basis van vastgestelde doelstellingen met het team resultaat weet te boeken. Als Teamleider manage, coach en inspireer je dagelijks het salesteam in Ridderkerk. In deze rol ben je mede verantwoordelijk voor de omzet van kantoor Ridderkerk. Samen met de Commercieel Manager Nederland geef je vorm aan de strategie en organisatie in Nederland. Je ontwikkelt sales- en marketingacties, in een nauwe samenwerking met de Teamleiders in de overige regio’s.

Commerciële taken
Daarnaast werk je als Commercieel Medewerker Binnendienst mee aan de realisatie van de commerciële resultaten voor één van de regio’s. Je staat proactief en zelfstandig klanten te woord, brengt offertes uit en weet deze tot orders om te zetten. Je hebt een sterk commercieel inzicht en ondersteunt de Verkoopadviseur bij het genereren en opvolgen van leads en bij het inplannen van afspraken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten in die regio en werkt aan het onderhouden en verder uitbouwen van een langdurige klantrelatie alsmede het verder uitbouwen van de business en het klantenportfolio.

Onze nieuwe collega
Je hebt een afgeronde MBO opleidingen een flexibele, ondernemende en bovenal proactieve instelling. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Voor deze functie gaat onze voorkeur uit naar een fulltime medewerk(st)er.

Wij bieden
Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid in een levendige organisatie. Heras kenmerkt zich door een open, informele cultuur en korte communicatielijnen. Je werkt in een prettige en professionele omgeving waarbij de mogelijkheid tot het ontwikkelen en uitvoeren van eigen initiatieven een belangrijke plaats innemen. Je werkt in teamverband waarbij zelfstandigheid en het nemen van verantwoordelijkheid kenmerkend zijn voor de Heras-cultuur. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere deelname aan pensioenregeling PME, 27 vakantiedagen, 13 roostervrije dagen en collectieve (zorg-) verzekeringen.

Interesse?
Ben jij de Teamleider Commerciële Binnendienst waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan via onderstaande sollicitatiebutton! Voor meer informatie over de functie kun je bellen met de Recruitmentafdeling van Heras op telefoonnummer 088-5678365.

Solliciteren

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.