Close
Menu

Heb jij twee rechterhanden, kennis van en ervaring met elektrotechniek? En zou jij je technische vaardigheden willen combineren met het opstarten, doen van voorbereidingen en afwikkelen van een compleet installatieproces? Dan is deze uitdagende baan als Elektromonteur Installatie jou op het lijf geschreven!

Elektromonteur Hoogerheide

Kom jij ons team in Hoogerheide versterken als Elektromonteur Installatie?

Als deskundig Elektromonteur installatie ben je betrokken bij het realiseren van nieuwbouwprojecten, ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van (preventief) onderhoud en het oplossen van storingen aan buitenbeveiligingsinstallaties. Kortom: je levert een betrouwbaar product ten behoeve van een optimale klanttevredenheid.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van een Elektromonteur Installatie zijn:
Voorbereiding
Je handelt orders en planning van technische installaties correct af. Daarbij stel je ook vast of de benodigde onderdelen en componenten aanwezig zijn. Mochten er onderdelen ontbreken dan ben jij ervoor verantwoordelijk dat deze reeds zijn aangevuld. Ook het bestuderen van de werkopdracht en het beoordelen van de tekeningen zijn in de voorbereidingsfase onderdeel van jouw takenpakket.

Installatie
Je analyseert systeembeschrijvingen en zet deze om in bedradingssystemen. De praktische werkzaamheden die jij uitvoert variëren van monteren, installeren en inregelen van installaties met behulp van diverse handgereedschappen, in- en uitleesapparatuur tot aan het graven van sleuven, leggen van bekabeling en her- en ontstraten. Je levert complete installaties op aan de klant en bent hierbij in staat om een uitleg te geven over de installatie.

Organisatie
Met jouw organisatietalent zorg je dat de voortgang en de kwaliteit bewaakt blijft. Het is hierbij belangrijk dat je toeziet op naleving van voorschriften en procedure betreffende kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu. Ook begeleid en instrueer je nieuwe medewerkers van derden en draag je verbetervoorstellen aan om efficiënter te kunnen werken. Tevens woon je meetings bij en lever je hier ook een actieve bijdrage aan.

Vaardigheden en kennis
Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij minimaal 3 jaar relevante werkervaring hebt. Daarnaast heb jij een MBO opleiding in de richting Elektrotechniek niveau 2 afgerond en beschikt over een VCA diploma. Goede communicatieve vaardigheden, zelfstandig kunnen werken en een enthousiaste persoonlijkheid die van hard werken houdt zijn belangrijke eigenschappen.

Ons aanbod aan jou

Je wordt onderdeel van een team van experts. We bieden een prettige en uitdagende werksfeer. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Zie jij deze veelzijdige functie als Elektromonteur Installatie als een uitdaging en woon je in de omgeving van Hoogerheide? Zou je jouw kennis en ervaring graag 40 uur per week in deze rol in praktijk brengen? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Heb je vragen? Bel dan met onze recruitmentafdeling 088 5678 365.

Solliciteren

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.