Close
Menu

Behoor jij tot de beste elektrotechnische servicemonteurs van Nederland? Ben jij een betrokken collega, expert in je vakgebied en wil je zorgen voor een betrouwbare buitenbeveiliging bij onze klanten? Dan ben jij de servicemonteur waar Heras naar op zoek is!

Elektromonteur Hoogerheide

Kom jij ons team in Zuid-West Nederland versterken als Elektrotechnisch Servicemonteur?

Heras is de expert op het gebied van bescherming en beveiliging van leefomgevingen en terreinen.

Wat ga je doen?
Je gaat werken voor de afdeling Service & Onderhoud in de regio Zuid-West.
Als elektrotechnisch servicemonteur ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud aan onze geavanceerde poortsystemen en camera-, detectie- of beveiligingssystemen. Je rijdt met jouw montagebus naar meerdere klanten per dag om de storingen, die je hebt doorgekregen, zelfstandig op te lossen. Daarna breng je onze klanten op de hoogte van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd. Je deelt jouw kennis met collega’s, zoals zij dat ook met jou doen. Bij het uitvoeren van je werkzaamheden staat het naleven van veiligheidsvoorschriften en -procedures bij Heras altijd op de eerste plaats.

Wie ben jij?
Je hebt minimaal een MBO diploma Elektrotechniek niveau 2, aangevuld met relevante werkervaring; bij voorkeur in de beveiligingsbranche. Of je hebt dat niveau bereikt door werkervaring en bijvoorbeeld een opleiding Technisch Schakelen gevolgd te hebben. Daarnaast heb je een VCA-diploma of ben je bereid deze te halen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je kunt een verklaring van goed gedrag overleggen. Verder ben je bereid om periodiek storingsdiensten te draaien.

Wat bieden wij jou?
Het gaat om een fulltime functie met een goed salaris. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een montagebus, reisurentoeslag, daggeldvergoeding, deelname aan pensioenregeling PME, 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen en collectieve (zorg-) verzekeringen. Heras kent een prettige en professionele werksfeer en geeft je ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien.

Ben jij de servicemonteur E waar wij naar op zoek zijn?
Reageer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie of voor vragen kun je bellen met onze recruiter via 088-5678 365.

Solliciteren

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.