Close
Menu

Ben jij een kei met staal en voel je je thuis in techniek? Kun je goed zelfstandig aan de slag en communiceer je duidelijk naar je collega’s? Dan ben jij de monteur die wij zoeken!

Monteur Heras

Ben jij de Hekwerk Monteur waar wij naar op zoek zijn?

De functie

Als Hekwerk Monteur zorg jij voor het monteren en plaatsen van Heras producten conform de gestelde specificaties om te zorgen voor een optimale klanttevredenheid. Hierbij rapporteer je aan de 1e monteur en Uitvoerder. Alle werkzaamheden bij Heras worden uitgevoerd door een betrokken team. Jij bent deskundig; je hebt ervaring met montagewerken zorgt voor de oplevering van een betrouwbaar product.

Wie zoeken wij?

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Hekwerk Monteur zijn:

Voorbereiding
Je beoordeelt technische tekeningen en stelt vast of de benodigde onderdelen en componenten op de plaats aanwezig zijn. Eventuele onduidelijkheden los je op dat moment zelfstandig op. Je bestudeert de werkopdracht om goed aan de slag te kunnen gaan.

Uitvoering
Je assembleert hekwerk- en poortonderdelen met behulp van (elektrisch) gereedschap. Je graaft gaten voor het zetten van palen en plaatsen van vakvulling. Ook stel je componenten af en voer je metingen uit en voer je overige (voorbereidende) werkzaamheden uit zoals ont- en bestraten, snoeien en betonfundaties maken. Je monteert hekwerk en plaatst poorten.
Hierbij is het belangrijk dat je de voorschriften en procedures betreffende veiligheid, Arbo en milieu altijd naleeft. Jij bent verantwoordelijk voor de borging van veiligheid, kwaliteit en de voortgang en neemt indien noodzakelijk passende maatregelen hiervoor. Je houdt onze klant op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden.

Kennis en kunde
Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een afgeronde technische LBO/MBO opleiding en bereidheid om te leren.

Ons aanbod aan jou
Je wordt onderdeel van een team van experts. We bieden een prettige en uitdagende werksfeer. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Herken jij jezelf in de functie van Hekwerk Monteur die wij zoeken? Ben jij fulltime beschikbaar? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton! Voor meer informatie over de functie kun je bellen met de recruitmentafdeling van Heras, op telefoonnummer 088-5678365.

Solliciteren

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.