Close
Menu

Heb jij een technische achtergrond en werkervaring als machine operator? Dan ben jij diegene waar Heras naar op zoek is!

machine operator

Ben jij de Machine Operator waar wij naar op zoek zijn?

De functie
Als Machine Operator ben jij technisch onderlegd en  deskundig in jouw vakgebied. Je bent nauw betrokken bij het  productieproces waarbij jij ervoor zorgt dat er betrouwbare producten volgens de juiste kwaliteitseisen en volgens planning worden gemaakt.

De belangrijkste werkzaamheden van een Machine Operator
Jij komt te werken op de afdeling ‘fabricage’ waar op verschillende wijze metaal bewerkt wordt. Jij bent op deze afdeling verantwoordelijk voor het instellen van de staalmatmachine. Dit begint bij de controle of alle producten aanwezig zijn. Jij plaatst het staaldraad op de correcte manier in het profiel om vervolgens de machine handmatig in te stellen. Door goed te kijken en te luisteren kun jij de beste kwaliteit leveren. Ook voer jij kwaliteitscontroles uit om eventuele afwijkingen op te sporen. Jij lost storingen van de machine op zodat jij een optimaal resultaat weet te behalen.

Vaardigheden en kennis
Om voor deze functie in aanmerking te komen is het belangrijk dat jij een technische achtergrond hebt en is het fijn als jij enkele jaren werkervaring als operator hebt opgedaan. Jij bent daarnaast goed in staat om overzicht te bewaren. Je komt in deze functie te werken in 2 ploegen, dus het is belangrijk dat jij bereid bent om te werken tussen 6:30 – 15.15 uur of 15:15 – 00:00 uur.

Wij bieden:
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 17% ploegentoeslag. Daarnaast krijg jij ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Heras heeft een open, informele cultuur met korte communicatielijnen. Jij werkt in een prettige en professionele omgeving waarbij het uitvoeren van eigen ideeën belangrijk is.

Interesse?
Is deze baan als Machine Operator jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Heb je vragen? Bel dan met de corporate recruiter van Heras op telefoonnummer 088 5678 365.

Solliciteren

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.