Close
Menu

Behoor jij tot de beste mechanisch monteurs van Nederland? Ben jij een betrokken collega, expert in je vakgebied en wil je zorgen voor de perfecte oplevering van een betrouwbaar product? Dan ben jij de monteur waar Heras naar op zoek is!

mechanisch monteur

Functieprofiel Mechanisch Monteur - regio Zuid West Nederland

Heras is de expert op het gebied van bescherming en beveiliging van leefomgevingen en terreinen.

Wat ga je doen?
Je gaat werken voor de afdeling Installatie van onze high security projecten in de regio Zuid-West.
Om de installatie te plaatsen lees je tekeningen en bereid je de locatie voor door bijvoorbeeld het maken van betonfundaties. Je assembleert en monteert het hekwerk en de poortonderdelen. Het plaatsen van de installatie doe je met behulp van bijvoorbeeld een kraan of hoogwerker. Hierbij staat het naleven van de veiligheidsvoorschriften en -procedures bij Heras altijd op de eerste plaats. Jij zorgt er voor dat de oplevering van hoge kwaliteit is. Je werkt samen met collega’s en eventueel ook met onderaannemers. De voortgang bespreek je met de 1e monteur of de uitvoerder.

Wie ben jij?
Je hebt een technische opleiding afgerond of je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur in de beveiligingsbranche. Wij leren jou het vak graag als je nog niet alle kennis en vaardigheden in huis hebt. Je bent kwaliteitsbewust en je kan een verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen. Voor het uitvoeren van deze functie heb je een VCA-diploma nodig.

Wat bieden wij jou?
Het gaat om een fulltime functie met een goed salaris. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een reisurentoeslag, daggeldvergoeding, deelname aan pensioenregeling PME, 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen en collectieve (zorg-) verzekeringen. Heras kent een prettige en professionele werksfeer en geeft je ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien.

Ben jij de mechanisch monteur waar wij naar op zoek zijn?
Reageer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie of voor vragen kun je bellen met onze recruiter via 088-5678 365.

Solliciteren

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.