Close
Menu

Als Projectcoördinator heb je altijd de touwtjes stevig in handen. Je bent een multitasker die het allerbeste kan werken met deadlines, planningen en projecten. Je vindt het fantastisch om zélf van opstart tot facturatie verantwoordelijk te zijn voor jouw projecten. Je gaat aan de slag op ons kantoor in Heerhugowaard.

Heras Kwaliteit Coordinator website

Kom jij ons team versterken als Projectcoördinator? 

Wat ga je doen?
Als de order is afgesloten, ga jij ermee aan de slag. Je plant de werkorders, bestelt materialen en organiseert het transport van de materialen naar de klant. Ook zorg je ervoor dat het klantdossier compleet is. Eventuele onduidelijkheden los je op. Kortom: je bereidt alles zodanig voor, dat de realisatie van de order tijdig en goed kan verlopen. Gedurende dit proces hou je de klanten op de hoogte. 

Wie ben jij?
Een échte coördinator. Een energiek persoon die gewend is om veel dingen tegelijkertijd te doen en daarbij altijd het overzicht behoudt. Je vindt het belangrijk om de projecten conform afspraak op te leveren. Je denkt creatief na over passende oplossingen voor de klanten. Je werkt graag zelfstandig in een nauwe samenwerking met het team.

Wij vragen daarnaast:

  • minimaal een mbo-diploma
  • ervaring in een coördinerende rol
  • sterk in plannen en organiseren
  • klantgericht met goede communicatieve vaardigheden 

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid in een levendige organisatie. Heras kenmerkt zich door een open, informele cultuur en korte communicatielijnen. Je werkt in een prettige en professionele omgeving waarbij de mogelijkheid tot het ontwikkelen en uitvoeren van eigen initiatieven een belangrijke plaats innemen. Je werkt in teamverband waarbij zelfstandigheid en het nemen van verantwoordelijkheid kenmerkend zijn voor de Heras-cultuur. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere deelname aan pensioenregeling PME, 27 vakantiedagen, 13 roostervrije dagen en collectieve (zorg-) verzekeringen.

Ben jij de projectcoördinator die wij zoeken?
Reageer dan via onderstaande sollicitatiebutton! Voor meer informatie over de functie kun je bellen met de Recruitmentafdeling van Heras op telefoonnummer 088-5678365.

Apply with CV

 

Over ons

Van hekwerkleverancier tot toonaangevend bedrijf in perimeter protection
Heras, opgericht in 1952, heeft zich ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken en poorten, naar een vooraanstaande Europese totaalleverancier van perimeter protection oplossingen. Wij zijn actief in 6 landen en hebben meer dan 1200 hoogopgeleide experts in dienst. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie.

about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.