Close
Menu

Heb je ervaring als monteur in de metaalbranche en weet je als geen ander storingen te analyseren en te verhelpen? Dan ben jij de Service Monteur-E die wij zoeken!

Heras ServiceMonteurE site

Kom jij ons team in Zwolle versterken als Service Monteur-E?

Als Service Monteur-E verzorg je onderhoud en los je storingen aan buitenbeveiligingsinstallaties op conform de gestelde specificaties om te zorgen voor een optimale klanttevredenheid. Hierbij rapporteer je naar de Uitvoerder. Alle werkzaamheden bij Heras worden uitgevoerd door een betrokken team. Jij bent deskundig; je hebt een ruime ervaring in de metaalbranche en zorgt voor de oplevering van een betrouwbaar product.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van Service Monteur-E zijn:

Voorbereiding
Je beoordeelt technische tekeningen en stelt vast of de benodigde onderdelen en componenten aanwezig zijn. Mochten er onderdelen ontbreken dan ben jij ervoor verantwoordelijk dat deze reeds zijn aangevuld. Hierna bestudeer je de werkopdracht om aan de slag te kunnen gaan.

Installatie
Je analyseert systeembeschrijvingen en sluit deze aan of zet deze om in bedradingsschema’s. Verder richt je de installaties in met behulp van diverse handgereedschappen, meet- en uitleesapparatuur en datacommunicatiesystemen. Je voert uiteenlopende werkzaamheden uit zoals het graven van sleuven, het leggen van bekabeling en bestrating. Tevens pas je bestaande bedradingsschema’s aan tot “as built” en biedt deze aan ter verwerking.

Storing en onderhoud
Je stelt het defect vast door op zoek te gaan naar de oorzaak van de storing. De storing weet jij zelf te verhelpen. Mocht dit niet direct kunnen, dan neem je de benodigde materialen op om de storing alsnog op een later tijdstip te verhelpen. Zo nodig pleeg je overleg met de klant, uitvoerder, coördinator en collega’s.

Ons aanbod aan jou
Je wordt onderdeel van een team van experts. We bieden een prettige en uitdagende werksfeer. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Herken jij jezelf in de functie van Service Monteur-E die wij zoeken? Ben jij fulltime beschikbaar? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton! Voor meer informatie over de functie kun je bellen met de recruitmentafdeling van Heras op 088-5678365.

Solliciteren

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.