Close
Menu

Heras zoekt voor de regio West Nederland een (aankomend) Servicemonteur. Ben je ambitieus en wil jij tot de top van Nederland behoren van monteurs en engineers voor wat betreft inbedrijfstelling, onderhoud en service van beveiligingsinstallaties? Wil jij jezelf verder ontwikkelen door trainingen en opleidingen? Lees dan snel verder!

vacature

Functieprofiel Servicemonteur (regio West)

De functie

Als Servicemonteur ben jij onze onmisbare schakel, jij zorgt ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op een uitstekend functionerende buitenbeveiliging.

De werkzaamheden in deze functie liggen op het gebied van elektrotechniek, besturingstechniek en mechanica voor de service en het onderhoud van elektrische poorten, speedgates, slagbomen, camera- en detectiesystemen, tourniquets, intercom- en toegangscontrolesystemen. Vanuit huis ga je langs bij onze klanten, maak je een gedegen storingsanalyse en los je, indien mogelijk, direct het probleem op. Hierbij word je ondersteund door een professionele organisatie en een PDA die jou informeert over de historie van het object. Je zorgt middels deze PDA voor een correcte vastlegging van de storingsafhandeling.

Als contactpersoon van de klant ben jij het eerste aanspreekpunt bij vragen over de systemen, bijbehorende toepassingen en dagelijks gebruik. Je vindt het leuk om de klant of gebruikers op locatie te instrueren over het gebruik van de installaties en hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal. Met jouw proactieve, kwaliteitsgerichte en inventieve instelling houd jij onze klanten tevreden.

Door de diversiteit aan klanten en werkzaamheden is geen enkele dag hetzelfde. Naarmate je ervaring toeneemt krijg je te maken met een breder scala aan producten (van poorten en slagbomen tot complexe toegangscontrole- en detectiesystemen) uit het buitenbeveiligingsassortiment van Heras. Hierdoor kun je je binnen Heras Service ontwikkelen van Servicemonteur tot Service Specialist.

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met de volgende achtergrond:

  • Je hebt een MBO opleiding richting elektrotechniek of een vergelijkbare opleiding afgerond, MBV is een pré. 

  • Je bent in bezit van rijbewijs B en je kan een verklaring van goed gedrag overleggen.

  • Je hebt relevante werkervaring in de beveiligingsbranche opgedaan en bent bereid om volgens rooster storingsdiensten in weekenden en avonden te draaien.

Wij bieden:

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Heras kenmerkt zich door een open, informele cultuur met korte communicatielijnen. Je werkt in een prettige en professionele omgeving waarbij de mogelijkheid tot het ontwikkelen en uitvoeren van eigen initiatieven een belangrijke plaats inneemt.

Interesse?

Heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgedaan? Houd je van werken in de buitenlucht en zijn de termen kwaliteit, klantgericht en gemotiveerd je op het lijf geschreven? Stuur dan je CV en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton. Vragen? Bel dan met onze recruitmentafdeling 088 5678 365.

Solliciteren

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.