Close
Menu

Ben jij een nuchtere persoonlijkheid die niet vies is van hard werken en verantwoordelijkheid kan nemen voor eigen werkzaamheden? Heb jij daarnaast kennis van en ervaring met elektrotechniek en IP CCTV? Dan ben jij de Service Specialist waar Heras naar op zoek is!

specialist

Kom jij ons team in Zwolle versterken als Service Specialist?

De functie

Als Service Specialist ben jij verantwoordelijk voor curatief en preventief onderhoud. Tevens ben jij betrokken bij het verhelpen van storingen. Technische ondersteuning geven  aan de afdeling Product Management behoort ook tot jouw uitdaging en met elkaar zorgen jullie voor het opleveren van een betrouwbaar product.

Wie zoeken wij?

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Service Specialist zijn:

Voorbereiding
Je draagt zorg voor de voorbereiding van curatieve en correctieve werkzaamheden aan installaties met speciale toevoegingen van high-end security producten. Je neemt projectsituaties en omstandigheden op en ondersteunt de System Engineer bij project specifieke problemen, te denken aan herprogrammering van verschillende systemen. Je fungeert als vraagbaak van de afdelingen Productmanagement, System-Engineering en Service aangaande storingen op “high-end” security systemen.

Storing en onderhoud
Je houdt je bezig met het uitvoeren van een uitgebreide storingsanalyse door het vaststellen van het defect en het zoeken naar de mogelijke oorzaken op gebied van high-end security systemen. Ook voer je preventief onderhoud uit door een volledige inspectie aan de installaties. Tevens maak je technische beoordelingen voor het genereren van offertes ter verbetering van security systemen.

Organisatie
Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en instrueren van zowel huidige als nieuwe medewerkers/derden voor de eerste lijn service aan managementsystemen, netwerksystemen TCP-IP, IP CCTV en detectiesystemen.

Communicatie
Ook richting klanten en gebruikers ben jij verantwoordelijk voor het instrueren bij oplevering van de high-end security systemen.

Kennis en kunde
Om voor deze functie in aanmerking te komen is het belangrijk dat jij beschikt over een MBO diploma richting Elektrotechniek, aangevuld met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Jij hebt kennis van en ervaring met IP CCTV, data log en high-end security systemen. Jij brengt een hardwerkende en enthousiaste persoonlijkheid met je mee. Verder kun je goed zelfstandig werken en neem je verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden.

Ons aanbod aan jou
Je wordt onderdeel van een team van experts. Wij bieden een prettige en uitdagende werksfeer. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Is deze baan als Service Specialist jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Heb je vragen? Bel dan met onze recruitmentafdeling 088 5678 365.

Solliciteren

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.