Sluiten

Menu

Ben je vasthoudend, analytisch sterk en draai jij je hand niet om voor het draaien van marketingcampagnes? Ben je een stevige gesprekspartner en kun je op diverse niveaus communiceren dan zijn we op zoek naar jou!

Digital marketing specialist klein website

Ben jij de Junior Marketing Specialist waar wij naar op zoek zijn?

De functie
Je houdt je bezig met het bedenken, voorbereiden, uitvoeren, coördineren, analyseren en rapporteren van diverse marketingactiviteiten. Je werkt hierbij nauw samen met de marketingmanager Nederland en onze verkoopafdeling om de juiste leads te genereren en op te volgen. Je schakelt met specialistische marketingbureaus om tot de ideale campagne te komen. Daarnaast zorg je ervoor dat alle online en offline media uitingen zowel tekstueel als inhoudelijk kloppen.

Dit bieden wij
Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid in een levendige organisatie waarin je gaat rapporteren aan de Country Marketing Manager Nederland. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Heras kenmerkt zich door een open, informele cultuur en korte communicatielijnen. Je werkt in een prettige en professionele omgeving waarbij de mogelijkheid tot het ontwikkelen en uitvoeren van eigen initiatieven een belangrijke plaats innemen. Je werkt in teamverband waarbij zelfstandigheid en het nemen van verantwoordelijkheid kenmerkend zijn voor de Heras-cultuur. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Onze nieuwe collega
Om voor deze functie in aanmerking te komen is het belangrijk dat jij beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau, verkregen via een relevante opleiding in de richting marketing, communicatie, commercieel of soortgelijk, aangevuld met 1 á 2 jaar ervaring. Het is tevens belangrijk dat jij analytisch sterk bent.

Interesse?
Ben jij de Junior Marketing Specialist waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan via onderstaande sollicitatiebutton! Voor meer informatie over de functie kun je bellen met de recruitmentafdeling van Heras op telefoonnummer 088-5678365.

Solliciteren

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.