Sluiten

Menu

Wil jij gaan voor de beste kwaliteit? Ben jij een betrokken collega, expert in je vakgebied en wil je zorgen voor een tevreden klant? Dan ben jij de Quality Coordinator waar Heras naar op zoek is!

Heras Kwaliteit Coordinator website

Kom jij ons team versterken als Quality Coordinator Products? 

De functie

Als quality coordinator voor de afdeling Products ben je verantwoordelijk voor het borgen van de kwaliteit. Je ontvangt klachten, zoals late leveringen en lost deze op. De verzamelde feedback en verbeterpotentieel analyseer en verwerk je in een dashbord. Hierbij kom je in aanraking met de productieketen vanaf inkoop tot uitlevering van de producten. Je deelt je bevindingen met meerdere afdelingen en adviseert om te komen tot verbeteringen. Je bent proactief met het implementeren van de verbeterprojecten. Je bent het aanspreekpunt op het gebied van kwaliteit en je volgt ook klachtafhandelingen met interne klanten op. Wekelijks woon je kwaliteitsmeetings bij en je rapporteert aan de Supply Chain Manager.

Onze nieuwe collega

Je hebt een HBO diploma. Je beheerst de Nederlands en Engelse taal. Duits is een pre. Je hebt ervaring met Excel en je kunt bij voorkeur overweg met SAP. Je bent analytisch, je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden en gaat alleen voor de beste kwaliteit.

Wij bieden

Het gaat om een fulltime functie met een goed salaris. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een laptop, telefoon, deelname aan pensioenregeling PME, 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen en collectieve (zorg-) verzekeringen. Heras kent een prettige en professionele werksfeer en geeft je ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien.

Interesse?

Ben jij de kwaliteit coördinator waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan direct met jouw cv en motivatie. Vragen? Bel dan onze recruitmentafdeling op tel: +31 88 567 8365

Solliciteren met CV

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.