Sluiten

Menu

Ben jij een ster in het adviseren van klanten en bieden van technische oplossingen aan onze klanten? Kun je zelfstandig relaties opbouwen en heb je een proactieve houding? Dan is de functie van Verkoopadviseur de uitdaging die je zoekt!

Verkoopadviseur

Ben jij de Verkoopadviseur waar wij naar op zoek zijn?

Als deskundig Verkoopadviseur ben je betrokken bij de commerciële activiteiten ten behoeve van de omzet- en margegroei. Ook ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en beheren van klantrelaties. Kortom: je levert een betrouwbare dienst om te zorgen voor een optimale klanttevredenheid.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Verkoopadviseur zijn:

Verkoop en Advies
Je bent commercieel verantwoordelijk voor de klanten in de regio Noord-Holland. Je signaleert en creëert marktkansen en zet deze om in concrete verkoopresultaten. Je vertaalt commerciële doelstellingen naar verkoopplannen en realiseert deze. Je maakt afspraken en geeft presentaties en advies over Heras-oplossingen en -producten aan klanten en voorschrijvende partijen. Je voert onderhandelingen en sluit orders af. Je rapporteert aan de Commercieel Manager Nederland.

Productontwikkeling en Rapportage
Je doet voorstellen voor productverbeteringen en nieuwe producten, een en ander in een nauwe samenwerking met Product Management. Je maakt bezoekverslagen en levert tijdig de periodieke verkooprapportages op. Je zorgt voor een correcte verkoopadministratie.

Wat neem jij mee?
Om voor deze functie in aanmerking te komen, is het belangrijk dat je beschikt over een MBO of HBO diploma in technische richting, aangevuld met minimaal 5 jaar commerciële werkervaring. Je bent een hardwerkend en enthousiast persoon met een sterke commerciële drive en zeer goede communicatieve vaardigheden. Je bent gewend om op basis van targets te werken en nieuwe business te genereren.

Ons aanbod aan jou
Het betreft een fulltime functie waarbij je onderdeel wordt van een team van experts. We bieden een prettige en uitdagende werksfeer. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto.

Interesse?
Is deze baan als Verkoopadviseur jou op het lijf geschreven? Reageer dan direct met jouw CV en motivatie. Heb je vragen? Bel dan met onze recruitmentafdeling 088 5678 365.

Solliciteren

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.