Sluiten

Menu

Ben jij een kei met staal en voel je je thuis in techniek? Ben je verantwoordelijk ingesteld en communiceer je duidelijk naar je collega’s? Dan ben jij dé 1e Monteur waar wij naar op zoek zijn!

1e monteur3

Ben jij de 1e Monteur waar wij naar op zoek zijn?

De functie

Als 1e Monteur zorg jij voor het uitvoeren, coördineren en realiseren van projecten conform de gestelde specificaties om te zorgen voor een optimale klanttevredenheid. Hierbij stuur je de Monteurs aan en rapporteer je naar de Uitvoerder. Alle werkzaamheden bij Heras worden uitgevoerd door een betrokken team. Jij bent deskundig; je hebt een ruime ervaring in metaalbewerking en zorgt voor de oplevering van een betrouwbaar product.

Wie zoeken wij?

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de 1e Monteur zijn:

Voorbereiding
Je beoordeelt technische tekeningen en stelt vast of de benodigde onderdelen en componenten aanwezig zijn. Mochten er onderdelen ontbreken dan ben jij ervoor verantwoordelijk dat deze reeds zijn aangevuld. Hierna bestudeer je de werkopdracht om aan de slag te kunnen gaan.

Uitvoering
Tijdens de uitvoering assembleer je hekwerk- en poortonderdelen met behulp van standaard (elektrisch) gereedschap zoals boor, slijptol, schroefmachine e.d. Daarbij graaf je gaten voor het zetten van palen en plaatsen van vakvulling. Ook stel je componenten af en voer je metingen uit met behulp van een waterpasinstrument, rolmaat, meetband en dergelijke.
Verder voer je bij-werkzaamheden uit zoals ont- en bestraten, snoeien, maken van betonfundaties en het verrichten van hak- en breekwerk.
Plaatsing van draai- en schuifpoorten met behulp van een rolsteiger, hoogwerker e.d. en het monteren en demonteren van hekwerk en poorten behoren tevens tot de werkzaamheden.
Hierbij is het belangrijk dat je toeziet op de naleving van voorschriften en procedures betreffende veiligheid, Arbo en milieu. Indien hier maatregelen getroffen moet worden, ben jij verantwoordelijk voor de waarborging van veiligheid, kwaliteit en voortgang.

Informatievoorziening
Je fungeert als het aanspreekpunt voor de klant en voor Heras. Hierom coördineer je de werkzaamheden op locatie en signaleer je meer- en minderwerk en bespreekt dit met de klant. Eventuele wijzigingen geef je door aan de Uitvoerder.
Verder vul je het montagebeoordelingsformulier in in staat van oplevering (SVO) en woon je maandelijks toolbox meetings bij.

Functioneel leidinggeven
Je geeft dagelijkse leiding aan een montageteam welke bestaat uit circa 2 personen. Het leiding geven heeft betrekking op:
• verdelen van de werkzaamheden;
• motiveren van de Monteurs;
• bewaken van voortgang en kwaliteit;
• adviseren van de Uitvoerder met betrekking tot het kennisniveau van de Monteurs.
• functionele aansturing van monteurs van onderaannemers, derden.

Communicatie
Je bespreekt de werkopdracht, werkverdeling, wijze van uitvoering en voorkomende problemen met de 1e Monteur. Dit is ook degene die de opdrachten aangeeft. Daarbij stem je werkzaamheden af met collega Monteurs en eventuele nevenaannemers. Met de opdrachtgever/klant bespreek je de voortgang van de werkzaamheden. Tevens fungeer je als aanspreekpunt voor klanten en eventuele nevenaannemers.
Aangezien je ook het aanspreekpunt bent voor de Monteurs en Onderaannemers, dien je hen functioneel aan te sturen en op mogelijk ongewenst gedrag aan te spreken.

Onze nieuwe collega:

  • Heeft een afgeronde opleiding MBO-niveau richting Mechanica en in het bezit van VCA.
  • Heeft relevante ervaring in een soortgelijke functie in deze branche.
  • Is kwaliteitsbewust, klantgericht en communicatief vaardig
  • Kan in een team werken en planmatig denken

Ons aanbod aan jou
Je wordt onderdeel van een team van experts. We bieden een prettige en uitdagende werksfeer. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Herken jij jezelf in de functie van 1e Monteur die wij zoeken? Ben jij fulltime beschikbaar? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton! Voor meer informatie over de functie kun je bellen met de Recruitmentafdeling van Heras op 088-5678365.

Solliciteren

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.