Sluiten

Menu

Behoor jij tot de beste elektromonteurs van Nederland? Ben jij een betrokken collega, expert in je vakgebied en wil je zorgen voor de perfecte oplevering van een betrouwbaar product? Dan ben jij de Elektromonteur waar Heras naar op zoek is!

elektromonteur service

Kom jij ons team in Noord-Oost Nederland versterken als Elektromonteur?

Wat ga je doen?
Jij gaat werken voor de afdeling Installatie in de regio Noord-Oost Nederland.
Als Elektromonteur ben je verantwoordelijk voor de oplevering van de complete installatie. Je installeert bijvoorbeeld motorkasten van onze geavanceerde poortsystemen en je legt camera-, detectie- of beveiligingssystemen aan. Je analyseert systeembeschrijvingen en zet deze om in bedradingssystemen. Je zorgt voor het monteren en inregelen van de installatie. Hierbij staat het naleven van de veiligheidsvoorschriften en -procedures bij Heras altijd op de eerste plaats. Jij zorgt er voor dat de oplevering van hoge kwaliteit is. Ook geef je de klant uitleg over de installatie. Je werkt samen met collega’s en eventueel ook met onderaannemers. De voortgang van de werkzaamheden bespreek je met de 1e Monteur of de Uitvoerder.

Wie ben jij?
Je hebt minimaal een MBO diploma Elektrotechniek niveau 2, aangevuld met relevante werkervaring. Daarnaast heb je een VCA diploma of ben je bereid deze te halen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan je een verklaring van goed gedrag overleggen.

Wat bieden wij jou?
Het gaat om een fulltime functie met een goed salaris. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere reisurentoeslag, daggeldvergoeding, deelname aan pensioenregeling PME, 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen en collectieve (zorg-) verzekeringen. Heras kent een prettige en professionele werksfeer en geeft je ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien.

Ben jij de elektromonteur waar wij naar op zoek zijn?
Reageer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie of voor vragen kun je bellen met onze recruitmentafdeling op nummer 088-5678 365.

Solliciteren

 

Over ons

Van hekwerkleverancier tot toonaangevend bedrijf in perimeter protection
Heras, opgericht in 1952, heeft zich ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken en poorten, naar een vooraanstaande Europese totaalleverancier van perimeter protection oplossingen. Wij zijn actief in 6 landen en hebben meer dan 1200 hoogopgeleide experts in dienst. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie.

about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.