Sluiten

Menu

Heb jij een technische achtergrond en werkervaring als (Hoofd) Uitvoerder en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan ben jij diegene waar Heras naar op zoek is!

Vacature Hoofd Uitvoerder Heras

Ben jij de Hoofd Uitvoerder Service die wij zoeken? 

De functie
Je geeft leiding aan 5 Uitvoerders (en 60 medewerkers indirect). Je coacht, motiveert, begeleidt en faciliteert de Uitvoerders zodat zij hun werk goed kunnen doen. Je draagt zorg voor opleiding en training. Je ziet toe op het correct hanteren en uitvoeren van de richtlijnen en certificeringen van managementzorgsystemen en wetgeving op het gebied van safety, kwaliteit, arbo en milieu en je onderneemt de juiste acties ingeval van ongevallen en calamiteiten. Je stelt KPI’s vast en ontwikkelt deze, Je signaleert en lost problemen op binnen de afdeling Service met betrekking tot de uitvoering van klantopdrachten, doorlooptijd, kwaliteit en kosten. Je voert een continu verbeteringsbeleid voor kwaliteit en doelmatigheid (efficiënter werken, betere kwaliteit, standaardisatie en procedures).

Onze nieuwe collega
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur heb je al ervaring in een service organisatie. Je hebt leidinggevende capaciteiten en een analytisch vermogen. Je bent daadkrachtig, communicatief sterk, besluitvaardig, betrouwbaar en je werkt zelfstandig en gestructureerd.

Ons aanbod aan jou
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, auto van de zaak, laptop, mobiel. Daarnaast krijg jij ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Heras heeft een open, informele cultuur met korte communicatielijnen. Jij werkt in een prettige en professionele omgeving waarbij het uitvoeren van eigen ideeën belangrijk is.

Interesse?
Is deze baan als Hoofd Uitvoerder Service jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Heb je vragen? Bel dan met de afdeling recruitment van Heras op telefoonnummer 088 5678 365.

Solliciteren

 

Over ons

Van hekwerkleverancier tot toonaangevend bedrijf in perimeter protection
Heras, opgericht in 1952, heeft zich ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken en poorten, naar een vooraanstaande Europese totaalleverancier van perimeter protection oplossingen. Wij zijn actief in 6 landen en hebben meer dan 1200 hoogopgeleide experts in dienst. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. 

about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.