Sluiten

Menu

Zorg jij dat materialen, grondstoffen en onderdelen op tijd geleverd worden? Werk je secuur en ben je een kei in het optimaliseren van voorraadbeheer? Ben jij een betrokken collega, expert in je vakgebied en wil je zorgen voor een tevreden klant? Dan ben jij de Materiaalbeheerder waar Heras naar op zoek is!

Planner Heras

Kom jij ons team versterken als Materiaalbeheerder?

Wat ga je doen?
Als Materiaalbeheerder werk je op de afdeling Supply Chain. Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van materialen (ruwmaterialen en staalproducten zoals kokers, profielen, buis, draad), grondstoffen en onderdelen binnen raamovereenkomsten of door inkoop geselecteerde leveranciers. Je controleert orderbevestigingen en vordert deze terug bij afwijkingen. Daarnaast beheer je de voorraden en verzorg je het proces van grondstof tot eindproduct. Wekelijks rapporteer je de cijfers die betrekking hebben op de voorraad en maak je deze grafisch inzichtelijk. Je voorziet van uitleg en analyse aan de Masterplanner en Supply Chain Manager. Jouw uitdaging is het optimaliseren van het voorraadbeheer. Je bent het aanspreekpunt voor de afdeling Inkoop, Productie en leveranciers.

Wie ben jij?
Je hebt minimaal een MBO diploma. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duitse taal is een pre. Je hebt ervaring met ERP systemen, bij voorkeur SAP. Je bent secuur, daadkrachtig, een teamspeler en gaat alleen voor het beste resultaat.

Wat bieden wij jou?
Het gaat om een fulltime functie met een goed salaris. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere deelname aan pensioenregeling PME, 27 vakantiedagen, 13 roostervrije dagen en collectieve (zorg-) verzekeringen. Heras kent een prettige en professionele werksfeer en geeft je ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien.

Ben jij de Materiaalbeheerder waar wij naar op zoek zijn?
Reageer dan direct met jouw cv en motivatie. Vragen? Bel dan onze recruitmentafdeling op tel: +31 88 567 8365

Solliciteren

 

 

Over ons

Van hekwerkleverancier tot toonaangevend bedrijf in perimeter protection
Heras, opgericht in 1952, heeft zich ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken en poorten, naar een vooraanstaande Europese totaalleverancier van perimeter protection oplossingen. Wij zijn actief in 6 landen en hebben meer dan 1200 hoogopgeleide experts in dienst. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie.

about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.