Sluiten

Menu

Heb jij een passie voor techniek? Ben jij technisch opgeleid? Wil jij tot de top van Nederland behoren als het gaat om beveiligingsinstallaties? Dan is de functie van Project Engineer echt iets voor jou!

vacature heras mechanical engineer oirschot

Kom jij ons team in Oirschot versterken als Project Engineer?

Voor de afdeling Heras Special Projects zoeken wij een Project Engineer. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het ontwerp, onderhoud de bouw en service van beveiligingsoplossingen voor terreinen die specifieke beveiliging behoeven. Of het nu gaat om geavanceerde camerasystemen, grond- of hekdetectie of buitenbeveiliging in de meest brede zin. Je maakt onderdeel uit van een deskundig team. Samen met het team zorg je voor de beste oplossing en een betrouwbaar product. Je ontwerpt, adviseert en neemt een coördinerende rol aan. Je bent betrokken bij diverse projecten en gaat hierbij planmatig te werk.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Project Engineer zijn:

Engineeren, tekenen, coördineren en adviseren voor de realisatie van buitenbeveiliging
Nadat de afdeling Sales met het projectteam de offerte aanvraag heeft doorgesproken, start jij met het uitwerken van jouw deel van het ontwerp. Je maakt een projectopname en stelt de werkvoorbereiding op van montage- en productietekeningen, inclusief stuklijsten. Je verzorgt de inkoop, bewaakt levertijden en het budget van de benodigde onderdelen en diensten op werktuigbouwkundig gebied. Je bent in staat om de technische specificaties en montage-instructies op te stellen, deze aan de klant toe te lichten en je draait je hand niet om voor wat tekenwerk.

Overdragen van kennis
Na het maken van het juiste ontwerp draag je dit tijdig en correct over aan de monteur en/of de uitvoerder. Wanneer het product geplaatst is, ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten.

Leidinggeven
Ook geef jij leiding aan de medewerkers op de afdeling. Dagelijks stuur jij jouw team aan op prioriteiten van de werkzaamheden. Jij bewaart overzicht en geeft duidelijke sturing aan de medewerkers. Naast de dagelijks terugkerende activiteiten is het aan jou om de afdeling steeds te verbeteren op het gebied van leverbetrouwbaarheid en kwaliteit.

Vaardigheden en kennis
Je bent HBO technisch opgeleid, bij voorkeur heb je al ervaring met hekwerken en/of staalconstructies. Je bent stressbestendig en kunt prima werken onder tijds- en budgetdruk. Je hebt kennis van moderne productietechnieken, Auto-CAD en 3D Inventor. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Ons aanbod aan jou
Je wordt onderdeel van een ondernemend team van experts. We bieden een prettige en uitdagende werksfeer. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Verder bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Wil jij werken aan grote en aansprekende beveiligingsprojecten door heel het land? Herken jij jezelf in de functie van Project Engineer voor onze locatie in Oirschot? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan met de recruitmentafdeling van Heras op telefoonnummer +3188 5678 365

Solliciteren

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.