Sluiten

Menu

Ben jij technisch goed onderlegd en zelfstandig in het vinden van oplossingen? Heb je kennis van onderhoud en ook nog goede  communicatieve vaardigheden?   Dan is de functie van Onderhoudsmonteur Technische Dienst de uitdaging die wij je bieden.

onderhoudsmonteur

Ben jij de Onderhoudsmonteur Technische Dienst waar wij naar op zoek zijn?

De functie

Als Onderhoudsmonteur Technische Dienst zorg je voor het onderhoud van onze machines en gereedschappen op ons eigen terrein in Oirschot. Daarnaast treed je op bij storingen en weet je snel, zorgvuldig en adequaat te reageren. Je heb te maken met verschillende soorten storingen; op mechanisch, elektrotechnisch, pneumatisch of hydraulisch gebied. Met jouw deskundigheid en betrokkenheid zorg jij voor betrouwbare machines. Je werkt voor deze functie in dagdienst en volgens rooster in een bereikbaarheidsdienst. Op termijn kan er sprake zijn van een 2 ploegendienst.

Als onze nieuwe collega:
Heb je een MBO-opleiding richting mechatronica/werktuigbouwkunde/elektrotechniek en ervaring in soortgelijke functie. Je kan zelfstandig werken in een klein team en je bent stressbestendig. Wanneer je kennis van Engels en Duits hebt, is dit een pré. Tevens heb je rijbewijs B, eigen vervoer en je woont binnen een straal van maximaal een half uur van Oirschot in verband met de bereikbaarheidsdienst.

Wij bieden:
Alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Heras kenmerkt zich door een open, informele cultuur en korte communicatielijnen. Je werkt in een prettige en professionele omgeving waarbij de mogelijkheid tot het ontwikkelen en uitvoeren van eigen initiatieven een belangrijke plaats inneemt. Je werkt in teamverband waarbij zelfstandigheid en het nemen van verantwoordelijkheid kenmerkend zijn voor de Heras-cultuur. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Interesse?
Ben jij de Onderhoudsmonteur Technische Dienst waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan via onderstaande sollicitatiebutton! Voor meer informatie over de functie kun je bellen met de Recruitmentafdeling van Heras op 088-5678365.

Solliciteren

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.