Sluiten

Menu

Ben je MBO technisch opgeleid en heb je kennis van lasersnijmachines? Dan is de functie van Operator Lasersnijmachine bij Heras echt iets voor jou!

heras vacature

Kom jij ons team in Oirschot versterken als Operator Lasersnijmachine? 

Als Operator Lasersnijmachine ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van onderdelen uit buismateriaal met behulp van een lasersnijmachine. Je ondersteunt hierbij in het productieproces van hekwerken en poorten.

Je bent betrokken bij jouw collega's en stemt met ze af over de uitvoer van bepaalde werkzaamheden. Door jouw deskundigheid weet je zo economisch mogelijk te werken en zorg je daarnaast voor een veilige en schone werkomgeving. Daarnaast zorg je voor de oplevering van een betrouwbaar product, zodat collega’s binnen het proces de volgende stap kunnen uitvoeren.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Operator Lasersnijmachine zijn: 

Productie
Vanuit de planning en producttekening beoordeel jij wat er gemaakt moet worden. Je checkt de aanwezigheid van de benodigde materialen, gereedschappen en grondstoffen en controleert de ingestelde parameters op het apparaat. Waar nodig stel je deze bij zodat de machine het juiste product snijdt. Je weet precies hoeveel er uit het materiaal gesneden kan worden en werkt zo economisch mogelijk. Als het product klaar is, zorg jij voor de juiste afhandeling; het voorzien van een positie-, ordernummer en barcode, zodat de collega na jou in het proces het product snel terug kan vinden.

Controleren van de producten
Steekproefsgewijs controleer jij de producten op juiste maatvoering. Indien jij afwijkingen signaleert in het proces of product, handel je dit af volgens de gestelde procedures.

Verhelpen van storingen en uitvoeren van onderhoud
Je analyseert eerstelijns storingen aan machines, apparaten en hulpmiddelen en verhelpt deze. Je schat zelf in of hier hulp bij nodig is (zoals het inschakelen Technische Dienst). Daarnaast verricht je periodiek onderhoud: je demonteert, reinigt en monteert het lenzenstelsel en de laserkop en verzorgt de juiste positionering van het brandpunt.

Vaardigheden en kennis
Je bent MBO technisch opgeleid, bij voorkeur heb je al ervaring met hekwerken en/of staalconstructie. Je bent stressbestendig en kunt prima werken onder tijdsdruk. Je hebt kennis van lasersnijmachines. Je beheerst de Nederlandse taal en vindt het geen probleem om in een tweeploegendienst te werken.

Ons aanbod aan jou

Je wordt onderdeel van een team van experts. We bieden een prettige en uitdagende werksfeer. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Herken jij jezelf in de functie van Operator Lasersnijmachine? Ben jij fulltime beschikbaar? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton! Voor meer informatie over de functie kun je bellen met de Recruitmentafdeling van Heras op 088-5678365.

Solliciteren

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.