Sluiten

Menu

Voor onze vestiging in Oirschot zijn we op zoek naar een werkvoorbereider.

Planner Heras

Kom jij ons team versterken als Werkvoorbereider?

Als werkvoorbereider werk je secuur en accuraat. Je haalt er voldoening uit om (deel)projecten van begin te eind uit te werken, hierbij heb je nauw contact met de verkoopafdeling en productie.

Wat ga je doen?

Als de aanvraag voor een nieuw product is gedaan, ga jij ermee aan de slag. Je calculeert de kostprijs, je tekent het verder uit in Autocad / Inventor en verwerkt alle productspecificaties in het ERP pakket. Je vertaalt vervolgens het maken van het nieuwe product naar werkprocessen en je bepaalt de benodigde productiemachines. Je maakt een overzicht van de bewerkingen die de producten ondergaan en laat materialen inkopen. Tevens informeer je de verkoopafdeling over kostprijzen en productietijd. Je overlegt met productieafdeling over voortgang en kwaliteit.

Wie ben jij?

Je bent een échte techneut, een rustig persoon die gewend is om zaken secuur af te handelen. Je werkt gestructureerd en accuraat. Daarnaast zoek je naar creatieve oplossingen voor nieuwe producten en vindt het daarbij belangrijk dat alle gestelde normen in stand blijven. Je werkt graag zelfstandig en in een nauwe samenwerking met het team.
We vragen daarnaast:

  • Minimaal een mbo-diploma
  • Ervaring in een soortgelijke technische functie
  • Oplossend vermogen
  • Klantgericht met goede communicatieve vaardigheden
  • Kennis en ervaring met Inventor

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid in een levendige organisatie. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Heras kenmerkt zich door een open, informele cultuur en korte communicatielijnen. Je werkt in teamverband waarbij zelfstandigheid en het nemen van verantwoordelijkheid kenmerkend zijn voor de Heras-cultuur. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Interesse?

Ben jij de werkvoorbereider waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan via onderstaande sollicitatiebutton! Voor meer informatie over de functie kun je bellen met de Recruitmentafdeling van Heras op telefoonnummer 088-5678365.

Solliciteren

 

Over ons

Heras, onderdeel van CRH, heeft zich sinds de oprichting in 1952 ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. www.heras.nl
about

Notitie voor bureaus

Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf de werving te doen. Dat betekent dan ook dat wij jullie verzoeken geen cv’s naar ons toe te sturen; deze zullen we namelijk niet in behandeling nemen.